Verwacht je meer bezoekers op je website? Valt het aantal contactaanvragen of bestellingen tegen? Leveren je advertenties te weinig op?

Sinkroon neemt uitgebreid de tijd om jouw website te analyseren. Gratis en volledig vrijblijvend. We leggen de pijnpunten bloot en geven concreet advies over mogelijke verbeteringen. Hierbij letten we op verschillende elementen:

 • Design 
  Is de website mooi en gebruiksvriendelijk? Wordt hij op alle types toestellen optimaal weergegeven? Spreekt je grafische identiteit aan?
 • Content
  Zijn je teksten uitgebreid en verleidelijk? Maak je gebruik van een blog om je expertise te etaleren? Zet je je realisaties in de verf?
 • SEO 
  Zijn de teksten op je website geoptimaliseerd voor de zoekmachines? Is de technische opzet in orde?
 • Online marketing
  Ben je actief op social media? Gebruik je een nieuwsbrief? Zijn je advertenties correct opgezet en verleidelijk genoeg?

Het resultaat: een uitgebreid rapport waarin we ons advies toelichten. Onderaan dit rapport zal je een prijsofferte vinden voor de oplossing die we je kunnen aanbieden. Maar het staat je uiteraard volledig vrij om het te gebruiken zoals je zelf wil.

Benieuwd naar onze bevindingen? Vul het onderstaande formulier in en we bezorgen je binnen de 5 werkdagen jouw persoonlijk rapport.

Onze klanten aan het woord

Ik heb uitsluitend lovende woorden voor Sinkroon. Van ontwerp tot oplevering verliep alles als een geoliede machine. Duidelijke afspraken resulteerden in het gewenste resultaat. Ondanks onze vergaande wensen verliep het hele project zonder ergernis. Ook de stipte na-service, zie ik als een sterke eigenschap.

Pascal Van Nueten

Zaakvoerder Taverne Wolfstee

Sinkroon levert alleen TOPwerk, getuige mijn fantastische site www.bartbuls.be! Deze heeft me al heel wat werk opgeleverd… de vormgeving en stijl passen perfect bij het concept! Keep up the good work, lads! SUPER!

Bart Buls

Professioneel muzikant

De samenwerking met Sinkroon verliep erg vlot en het resultaat mag er zijn! Het mooie logo en de gebruiksvriendelijke website wierpen al snel hun vruchten af! Een echte aanrader.

Florence Lowie

Florence Beauty & Feelgood

De samenwerking verliep erg vlot: de website werd op zeer korte termijn opgeleverd en niet lang na de lancering merkte ik een duidelijke toename in de contactopnames. Top!

Jonathan Baum

Zaakvoerder Joon Barber Saloon

Ondertussen staat onze website al een aantal maanden online en ik moet zeggen dat er nu veel meer mensen specifiek voor onze opvang kiezen omdat ze de website gezien hebben en onze pedagogische aanpak hen aanspreekt… een succes dus zou ik zeggen 🙂

Ilse Cleirbaut

Kinderdagverblijf Wolkewietje

Zeer tevreden over het afgeleverde professionele en verzorgde resultaat. Steeds snelle responstijd.

Eric Lowie

LC Music / Fotograaf