Als ambitieuze ondernemer wil je een website waarmee je de strijd aan kan gaan met je concurrenten. Of je nu een groot of klein bedrijf bent, meer klanten winnen behoort altijd tot je voornaamste bedrijfsdoelen. Daarom is het belangrijk om een sterke online presence te hebben, passend bij je huisstijl en bedrijfsimago. Zo kan je jouw uniek verhaal vertellen en bezoekers overtuigen om van je producten of diensten gebruik te maken.

Een website die scoort bestaat uit meer dan enkel een aantrekkelijk design.

Overtuigende content

Bij het schrijven van hun webteksten verliezen klanten zich te vaak in het technische aspect van hun aanbod en vergeten ze zo de commerciële kant. Daarom werken we samen met professionals die gespecialiseerd zijn in het schrijven van overtuigende webteksten. Zo weet je je bezoekers te verleiden en zorg je bovendien voor een optimale vindbaarheid in Google (SEO).

Geoptimaliseerd voor conversie

Contact opnemen, offerte aanvragen, bestelling plaatsen, … een professionele website heeft altijd minstens één duidelijk transactioneel doel. Om bezoekers een duwtje in de rug te geven en ze aan te zetten tot conversie is het belangrijk dat er op strategische plaatsen doelgerichte call-to-action knoppen worden geplaatst.

Aangepast voor mobile

De helft van de websitebezoeken gebeuren tegenwoordig via een smartphone of tablet. Daarom passen we standaard het principe van responsive design toe op al onze websites. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarop hij geopend wordt, zodat de inhoud op elk toestel optimaal wordt weergegeven.  

Snelle laadtijden

Als je website traag laadt, verlaten je bezoekers hem vroegtijdig. Rechtstreeks gevolg: je verliest klanten. We zorgen voor een optimale technische uitwerking en testen dit met de nodige tools. Zo zorgen we ervoor dat je pagina’s vliegensvlug inladen en houden we je bezoekers tevreden.

Eenvoudig zelf te beheren

Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) van Wordpress, pas je de inhoud van je website eenvoudig zelf aan, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt. Bij de oplevering van het project geven we je hier een persoonlijke opleiding voor.

3 redenen om voor Sinkroon te kiezen

1

Lange termijn

Start-up, kleine onderneming of groeiende KMO? Vanuit jouw standpunt werken we een oplossing uit die perfect bij je bedrijfsstrategie past, binnen je budget. Doordat onze websites eenvoudig uit te breiden zijn met nieuwe modules en features, zorgen we ervoor dat je website mee kan groeien met je bedrijf.

2

Resultaatgericht

Met een objectief oog bekijken we jouw project. We doen een grondige analyse en denken na over de beste website strategie: wat zijn de doelen en hoe gaan we die bereiken? We werken een oplossing uit waarop we trots kunnen zijn en waarbij de return-on-investment maximaal is.

3

Afspraken en communicatie

We maken vooraf goede afspraken over de omvang van het project zodat de verwachtingen voor beide partijen duidelijk zijn. Vervolgens maken we een concrete planning op. Door hier steeds transparant over te communiceren, zie je je website mee tot leven komen en kan er bijgestuurd worden waar nodig.

Onze klanten aan het woord

Ik heb uitsluitend lovende woorden voor Sinkroon. Van ontwerp tot oplevering verliep alles als een geoliede machine. Duidelijke afspraken resulteerden in het gewenste resultaat. Ondanks onze vergaande wensen verliep het hele project zonder ergernis. Ook de stipte na-service, zie ik als een sterke eigenschap.

Pascal Van Nueten

Zaakvoerder Taverne Wolfstee

Sinkroon levert alleen TOPwerk, getuige mijn fantastische site www.bartbuls.be! Deze heeft me al heel wat werk opgeleverd… de vormgeving en stijl passen perfect bij het concept! Keep up the good work, lads! SUPER!

Bart Buls

Professioneel muzikant

De samenwerking met Sinkroon verliep erg vlot en het resultaat mag er zijn! Het mooie logo en de gebruiksvriendelijke website wierpen al snel hun vruchten af! Een echte aanrader.

Florence Lowie

Florence Beauty & Feelgood

De samenwerking verliep erg vlot: de website werd op zeer korte termijn opgeleverd en niet lang na de lancering merkte ik een duidelijke toename in de contactopnames. Top!

Jonathan Baum

Zaakvoerder Joon Barber Saloon

Ondertussen staat onze website al een aantal maanden online en ik moet zeggen dat er nu veel meer mensen specifiek voor onze opvang kiezen omdat ze de website gezien hebben en onze pedagogische aanpak hen aanspreekt… een succes dus zou ik zeggen 🙂

Ilse Cleirbaut

Kinderdagverblijf Wolkewietje

Zeer tevreden over het afgeleverde professionele en verzorgde resultaat. Steeds snelle responstijd.

Eric Lowie

LC Music / Fotograaf

Klaar om te groeien?

Benieuwd of we jouw bedrijf een boost kunnen geven?
Neem dan nu contact met ons op. We maken met plezier uitgebreid tijd voor jou.