Het design van je bedrijf is een niet te onderschatten bouwsteen van een sterke communicatievoering. Het zet al je marketinginspanningen dat tikkeltje extra kracht bij om je klanten te verbluffen en je te onderscheiden van je concurrenten. Onze grafische ontwerpers staan klaar om je bedrijfsimago een unieke look and feel te geven.

Merkidentiteit

Als ambitieus bedrijf verdien je een krachtig logo dat origineel, herkenbaar en tijdsloos is, en zo voor een onvergetelijke eerste indruk zorgt bij je doelpubliek. Daarnaast zorgen we voor een aanpassende huisstijl waarin zaken zoals kleurgebruik en keuze van lettertypes vastgelegd worden. Door dit alles door te trekken in al je on- en offline marketing, zorgen we voor een conforme en professionele uitstraling met focus op herkenbaarheid.

Marketingmaterialen

Als we vormgegeven hebben aan je logo en huisstijl, kunnen we aan de slag om je marketingmateriaal te ontwikkelen. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, spandoeken, roll-ups, autostickers, ... Zelfs voor beursstanden werken we samen met geschikte partners. Van concept tot drukwerk bieden we een totaalservice aan voor jouw project.

Klaar om te groeien?

Benieuwd of we jouw bedrijf een boost kunnen geven?
Neem dan nu contact met ons op. We maken met plezier uitgebreid tijd voor jou.